ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
Α.Οταν πρόκειται να τελέσει Γάμο εκτός Ιεράς Μητροπόλεως 
ή σε άλλη ενορία εντός Ιεράς Μητροπόλεως:
1.Αστυνομική ταυτότητα 2.Πιστοποιητικό οικογενειακής καταστάσεως του, απο τον Δήμο στον οποίο ανήκει. 3.Το πρωτότυπο του Διαζευκτηρίου, αν είναι διαζευγμένος. 4.Ληξιαρχική πράξη θανάτου του ή της συζύγου, αν είναι εν χηρεία.
Β.Οταν ανήκει στην ενορία μας και πρόκειται να παντρευ- τεί σε αυτήν ή θέλει να μεταβιβάσει την άδεια γάμου σε άλλη ενορία:
1.Αστυνομική ταυτότητα. 2.Πιστοποιητικό οικογενειακής καταστάσεως και για τους δύο μελλόνυμφους από τους Δήμους στους οποίους ανή- κουν. 3.Πιστοποιητικό ελευθερογαμίας αν κάποιος απο τους δύο είναι απο άλλη ενορία. 4.Πρότυπα Διαζευκτηρίου αν είναι διαζευγμένοι. 5.Ληξιαρχική πράξη θανάτου του ή της συζύγου, αν είναι εν χηρεία. 6.Τοπική εφημερίδα με την αναγγελία του Γάμου. 7.Παράβολο χαρτοσήμου 15Ε.

 

DSC_4490.jpgagnikolaos.pngDSC_4499.jpgagfotini.jpgagathanasios.jpgagparthenios.jpg

Ιωάννου του Χρυσοστόμου

Καθένας από σας τους πατέρες και τις μητέρες….., σαν να είστε αγαλματοποιοί, να αφιερώνετε όλο το χρόνο σας, για να κατασκευάσετε τα παιδιά σας θαυμαστά αγάλματα, που να μοιάζουν με το Θεό, αφαιρώντας το περιττό και προσθέτοντας το αναγκαίο και χρήσιμο. Να τα παρακολουθείτε κάθε μέρα ποια φυσική αρετή έχουν, για να την αυξήσετε, και ποιο φυσικό ελάττωμα έχουν, ώστε να το εξαλείψετε.